torstai 21. elokuuta 2014

Lukijatapaaminen: kakkua ja sirkushuveja


Lukijatapaaminen on ehkä vähän liian hieno ilmaisu sille, mitä minulla on mielessäni, mutta plääni olisi näin yksinkertaisuudessaan seuraava:

Lauantaina 23.8. klo 15 järjestän pienen lukijatapaamisen Helsingissä. Sijaintina olisi jokin puisto sään salliessa, mutta sateella pitää evakuoitua sisätiloihin. Agendalla on vähän herkuttelua, kasuaalia hengailua ja rupattelua ja ihan mitä vaan sen lisäksi keksitäänkin.

Tämä on minulle erinomainen (teko)syy päästä leipaisemaan vähän kakkua, joten sinun pitäisi vain tuoda itsesi ja halutessasi ystäväsi. Jos ajatus päästä herkuttelemaan hyvässä seurassa kutkuttaa yhtään ja kyseisen viikonlopun aikataulussasi on vielä pienenpieni lauantai-iltapäivän kokoinen aukko, suosittelen tarttumaan tilaisuuteen - kuinka usein sitä pääsee tutustumaan uusiin samanhenkisiin ihmisiin ja syömään samalla kakkua? 

Tämä hupi on luonnollisesti ilmaista!

Ilmoittauduthan minulle siis etukäteen terveenhyvaa@gmail.com (jos sinulla on ruoka-aineallergioita, ilmoitathan myös ne niin yritän ottaa ne huomioon), niin kerron lisätietoja sähköpostilla. Kuusi ensimmäistä ilmoittautujaa mahtuvat mukaan, jotta jokaiselle osallistujalle riittää tarpeeksi iso kakkupala!  Tapaaminen on täynnä! Huomenna herkutellaan, mutta ensi kerralla voit sitten sinäkin päästä mukaan... Ihanaa viikonloppua!


P.S. Kiitos kommentoinnista edelliseen postaukseeni. Mukavuusalueen ulkopuolelle uskaltautuminen voi olla haastavaa jopa bloggauksessa, mutta ihanat kommenttinne saivat minut vakuuttuneeksi siitä, että se kannattaa toistekin!
  

14 kommenttia:

 1. Höh harmi ku en asu siellä, kuulostais niin kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh tosiaan, olisi ollut hauskaa tavata sinuakin näin blogiasi lukeneena :)

   Poista
 2. Voi hitsi, olisin ehdottomasti tullut paikalle jos en olisi töissä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan, ehkä pitää järjestää toistekin tällainen niin useammalla on mahdollisuus päästä mukaan + pääsen itse tutustumaan useampaan tyyppiin!

   Poista
 3. Voi, jos matkaa ei olisi 400km, tulisin heti! :) Ihana idea kuitenkin ja toivottavasti saatte hyvän porukan kasaan! :)

  -E-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuinka harmillista, ettei teleportaatiota ole vielä keksitty! Tuo välimatka on tosiaan aika haastava tällaiseen... mutta kiitos joka tapauksessa, että ilmaisit noin kauniisti kiinnostuksesi :)

   Poista
 4. Ihana, ihana idea! Mä olisin salamana ilmoittautunut, mutta ollaan jo sovittu mökkiviikonlopusta. Harmittaa. :( Ehkä jaksat järkätä vielä toistekin samanmoisen; leipomukset juu houkuttelee, mutta sitäkin enemmän Pipsan tapaaminen. :) Pitäkää kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmillista! Mutta meitähän mikään tuskin estää tapaamasta ihan randomisti muuten vaan? Lupaan tosin, etten ole mitenkään erikoinen ;) Mutta minusta olisi myös mahtavaa tavata sinut, joten ehkä jonkun kahvittelun voisimme joskus järjestää :)

   Poista
 5. Mikä kakku tuossa kuvassa on, onko siitä reseptiä blogissasi? Näyttää nimittäin sen verran hyvältä ;P!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on suklaakakku tofusta pähkinäpohjalla, löytyy täältä! Aivan huippu hyvä kakku, suosittelen :) Tarjosin sitä aikanaan (2 vuotta sitten) silloisella työpaikallani läksiäiskakuksi kertomatta raaka-aineita, ja siihen rakastuttiin totaalisesti!

   Poista
  2. Näyttää todella herkulliselta tuo kakku!
   Olen hieman pihalla tofuista.. Käykö silken tofu?

   Poista
 6. Juuri sitä taidan pehmeällä tofulla tarkoittaa :) Olen käyttänyt sitä Jalotofun versiota tähän.

  VastaaPoista
 7. Toimiikohan pähkinäpohja cashew-pähkinöillä?

  VastaaPoista
 8. Teoriassa toimii, mutta käytännössä maku jää luultavasti vähän haaleaksi. Hassel-, saksan- tai pekaanipähkinät ovat maukkaampia vaihtoehtoja pohjaan.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! Vastaan mitä pikimmiten.