keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Muuttolinnut laulavat – kokkaus jatkuu uudessa osoitteessa!


Kaikki hyvät tarinat alkavat samoin:

Eräänä kauniina helmikuisena pakkaspäivänä söin viattomana ja tietämättömänä päivän kommelluksista maapähkinävoinokareella koristettua aamupuuroa.  (Koska ei kai aamua voi aloittaa muuten kuin hyvällä mpv-pitoisella aamupalalla?)

Tuona samana päivänä sain mielenkiintoisen yhteydenoton, joka meinasi pudottaa minulta tuolilta. Maku-lehden päätoimittaja Satu Koivisto sekä tuo legenda bloggaaksi, Eeva Kolu, halusivat tavata blogini tulevaisuuden tiimoilta minut! Minut! En voinut uskoa sitä todeksi.

Mutta tottahan se oli, ja nyt kuusi kuukautta myöhemmin – kaiken tämän tuskallisen odotuksen ja jännityksellä uuteen blogihuusholliin kotoutumisen jälkeen – saan vihdoin tämän ääneen todeta:

Arvoisa lukija, minä ja blogini siirrymme tällä päivämäärällä Maku.fi-saitille kokkailemaan mustapapubrownieta, proteiinipannareita, kesäkurpitsaranskiksia ja pähkinä-taatelipalleroita sekä tarinoimaan kaikesta olennaisesta ja varsinkin kaikesta epäolennaisesta.       

En voi uskoa vieläkään onneani, että saan liittyä tuohon leivontakirjan kirjoittajien ja toinen toistaan innovatiivisempien ruokabloggaajien inspiroivaan seuraan. Mukana ovat: Fanni & Kaneli, Painted By Cakes, Lunni Leipoo, Onko nälkä?, Perinneruokaa prkl, Tyrniä ja tyrskyjä, Keittiössä, kotona ja puutarhassa, 52 Weeks of Deliciousness sekä Sirénin tilkka!

"Innostunut" ei vaan riitä kuvaamaan sitä tunnetta, mitä tunnen tätä uudistusta kohtaan.

Blogi muuttaa, muttei muutu. Täällä kokkaillaan yhä perinteisille raaka-aineille, vehnäjauhoille ja valkoiselle sokerille, pitkää nenää näyttäen. Omaa tietä poljetaan ja kuljetaan. En olisi ikinä suostunut yhteistyöehdotukseen, jossa en olisi saanut täydellistä kulinarista ja proosallista vapautta. Siispä vakuutan teille, että jatkossakin puhun ohi suuni, mutta herkut sinne tiensä aina löytävät.   

Toivottavasti liityt seuraani, sillä tästä seuraa rutkasti jotain mahtavaa. Ja herkullista.

Vanha blogi lakkaa päivittymästä, mutta uudella saitilla sinua odottaa jo uusi maapähkinävoiresepti! Jotta ei ihan kävisi olo epäkotoisaksi... eihän uutta tonttia olisi voinut mitenkään muulla tavoin haistella avatuksi!


>>>>>UUTEEN BLOGIIN PÄÄSET TÄSTÄ<<<<<

 

Miten voin jatkaa blogin seuraamista?
*Facebook
*Instagram

*Bloglovin (uusi osoite päivitetty!)

*Bloggerissa voit jatkaa blogin seuraamista klikkaamalla etusivulta "Lisää" ja kopioimalla blogin osoitteen siihen aukenevaan kenttään

24 kommenttia:

  1. VAU, ihan mahtava juttu Pipsa! Hirmuisesti onnea uusien blogikuvioiden johdosta! :))

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos ihana Sanna - kommenttisi merkitsee niin paljon minulle! :)

    VastaaPoista
  3. Tosi mahtavaa! Ainoo vaan että voiko sitä enää seurata bloggerista? Tykkään tosi paljon ku näkee suoraan puhelimelta ku tulee uus postaus :) sulla on muuten mahtava blogi ja reseptit nammm!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi toki seurata myös bloggerista! Kirjaudut sisälle bloggeriin ja klikkaat "Lukuluettelo" -napin alta "Lisää". Sitten vaan liität mun blogin osoitteen http://www.maku.fi/blogit/terveen-hyvaa/ ja siten voit jatkaa mun blogin seurailua bloggerissa :)

      Poista
  4. Vautsi!!! Huh, aivan mieletön juttu! Onnittelut! :)

    VastaaPoista
  5. Ihan mahtavaa! Paljon onnea! Mukana seurataan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Jonna, ja todella mukavaa että näen sinua myös jatkossa :)

      Poista
  6. Aivan huippua! Onneksi olkoon, oot ihan paras :) mun lounastunnit menee aina siinä kun kouluan sun reseptiarkistoa läpi. Vinkkinä muuten: kannattaa käyttää kikherneitä raakaleivonnaisten pohjassa. Mun makuun niistä tulee aika raskasta kamaa kun käyttää pelkästään taateleita ja pähkinöitä, niin kun osan korvaa kikherneillä niin pohjaan saadaan ihana suolanen viba joka käy niin yksiin taatelin karamellimaisuuden kanssa namm... Kun blendaa ne massaksi liotettujen pähkinöiden ja taateleiden kanssa, niin viimeestään jääkapissa kikherneen hienoinen maku katoaa kokonaan T: tofumousse-fani

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on ehkä ihanin kommentti, mitä olen koskaan saanut - suuri kiitos! Mahtavaa että lounastunneillakin tulee reseptejä katseltua :)

      Kiitos tuosta kikhernevinkistä, kuulostaa oikein hyvältä idealta! Tykkään sekä kikherneistä että tofusta kuten sinäkin leivonnaisissa, joten pitää todellakin kokeilla :)

      Poista
  7. Oioi! Hieno juttu! Mutta entä vanhat reseptit? Säilyykö ne täällä vanhalla alustalla vielä hetken, vai otatko mukaan uudelle? Täytyy nimittäin tehdä vähän muistiinpanoja omaan reseptivihkoon jos ne täältä katoavat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi, unohdin tärkeimmän: totta kai vanhat reseptit säilyvät täällä :) Ja uusia, toivottavasti vielä parempia, ilmestyy tiheään tahtiin uudelle sivulle!

      Poista
  8. Onneksi olkoon! Olet sen ansainnut :)

    VastaaPoista
  9. Vastaukset
    1. Kiitos! Olen todella otettu, että kutsut tätä saavutukseksi :)

      Poista
  10. Hieno uutinen, oot kyllä paikkasi ansainnut! Pysy tyylillesi uskollisena, sun blogi on mun ehdottomia suosikkeja ja ollut jo pitkän aikaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Aino, tämä merkitsee minulle paljon! Kiitos ja pysyn ehdottomasti itsenäni - muuta en voi :)

      Poista
  11. Vauuu! Tosi hienoa. olet kyllä paikkasi ansainnut! Keksiläisyyttäsi saa vain ihailla :)

    VastaaPoista
  12. Kiitos ihanasta kommentistasi, Marissa! :) Mukava kuulla, että jotain uuttakin oken ehkä saanut aikaan :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! Vastaan mitä pikimmiten.